Stratenloop

Op de eerste donderdag van oktober vindt elk schooljaar traditiegetrouw de “Stratenloop” plaats en dit al sinds 1987. Tijdens deze loopwedstrijd komen niet alleen de leerlingen van de school zich met elkaar meten tijdens “een blokje rond”, maar komen ook meer geharde lopers aan hun trekken met afstanden van 5km, 10 km.
Voor de organisatie van het evenement staat een dynamische werkgroep  in die reeds maanden op voorhand alle zeilen bijzet voor de voorbereiding van de hoogdag zelf. De blijvend grote opkomst jaar na jaar bewijst dat de formule nog steeds actueel en succesvol is.
Met de opbrengst van de jaarlijkse Stratenloop ondersteunt de werkgroep de school bij grotere uitgaven, zoals de aankoop van schoolbanken, het plaatsen van een nieuwe luifel en de klinkers eronder, de aankoop van niveauleesboekjes en zo meer.

Inschrijven stratenloop
Uitslagen en foto's