Inschrijvingen

Inschrijvingen voor schooljaar 2021-2022

-> vanaf 1 tot 12 maart 2021: inschrijvingen voor broers en zussen

-> vanaf 15 tot 31 maart 2021: inschrijvingen voor kinderen van het  personeel

-> vanaf 1 april 2021: voor iedereen, alsook broers/zussen en kinderen van personeel die geen gebruik hebben gemaakt van hun voorrangsrecht

De maximumcapaciteit voor schooljaar 2021-2022 is voor onze school vastgesteld op: 25 leerlingen per klas.

Hoe inschrijven vanaf 1 april?

Momenteel kunnen de inschrijvingen niet fysiek doorgaan en gebeuren deze digitaal via een aanmeldingsprocedure. De aanmeldingen worden chronologisch opgelijst.

Hoe werkt de digitale aanmelding?

Klik hier om uw kind digitaal aan te melden

Na het klikken op de link zal u enkele vragen moeten beantwoorden. Op het einde krijgt u een bevestigingsmail indien uw aanvraag goed verwerkt is. Na de paasvakantie krijgt u de inschrijvingsformulieren digitaal toegestuurd met de vraag dit zo snel mogelijk ingevuld en ondertekend terug te sturen. Voor eventuele vragen kan u ons steeds contacteren op het nummer 03 667 63 47.