INSCHRIJVINGEN VOOR SCHOOLJAAR 2022-2023

-> vanaf 1 tot 15 maart 2022: inschrijvingen voor broers en zussen en kinderen van het personeel

-> vanaf 16 maart 2022 om 8u00: voor iedereen. Inschrijven doe je via deze link: https://forms.gle/hoSjAFaBDc1WMmpS7

De maximumcapaciteit voor schooljaar 2022-2023 is voor onze school vastgesteld op: 25 leerlingen per klas.

HOE INSCHRIJVEN VANAF 16 MAART?

Momenteel gebeuren de inschrijvingen digitaal via een aanmeldingsprocedure. De aanmeldingen worden chronologisch opgelijst.

Hoe werkt de digitale aanmelding?

Vanaf woensdag 16 maart zal er een link staan op deze pagina. Na het klikken op de link zal u enkele vragen moeten beantwoorden. Op het einde krijgt u de bevestiging indien uw aanvraag goed verwerkt is. Zo snel mogelijk na uw aanmelding krijgt u de inschrijvingsformulieren digitaal toegestuurd met de vraag dit zo snel mogelijk ingevuld en ondertekend terug te sturen. Voor eventuele vragen kan u ons steeds contacteren op nummer 03 667 63 47.